headertransp

Decoratie en sfeer

Nieuw bij Allhands.nl zijn de decoratie,- en sfeerartikelen voor zowel binnen als buitenshuis. Ook leuk om iemand een cadeau te geven. Als u geen keuze kunt maken is het ook mogelijk om een cadeau-bon te geven….

U bent altijd welkom op onze website, maar het is misschien ook leuk om een keer gastvrouw/gastheer te zijn. Wij komen dan met de decoratie spullen bij u thuis en onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen u vrienden/familie/kennissen enz. geheel vrijblijvend een kijkje nemen en eventueel iets aanschaffen. Wij hebben een steeds wisselende collectie zodat je niet steeds dezelfde artikelen tegen komt. Wanneer u besluit om iets te kopen kunt u het artikel na betaling direct meenemen.

U als gastvrouw/gastheer krijgt uiteraard een presentje/waardebon voor u gastvrijheid, en voor elke nieuwe afspraak die bij u op de party gemaakt wordt ook nog eens een waardebon van € 5,00.

Wanneer u het wel leuk vindt om een party te organiseren, maar liever niet bij u thuis mag u ook met u gasten bij ons komen. De koffie en thee staan klaar, en u als gastvrouw/gastheer geniet van de voordelen.  

                                

                                                                                                                                        
 

Socialmedia:
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN